Gibanje je ena izmed osnovnih potreb našega telesa. Če stalno samo sedimo v pisarni, avtomobilu ali dnevni sobi, nas telo kaznuje z zakrčenimi mišicami ali bolečinami v hrbtu, nervozo ali utrujenostjo, prekomerno telesno težo ali kratko sapo, včasih pa celo s kroničnimi boleznimi.
Ženske, ki skrbijo za dobro kondicijo in počutje, imajo svoje telo rade, počutijo se močneje, so samozavestne in zadovoljne ter se ne pritožujejo nad stresom in utrujenostjo. Pri ženskah, ki se ukvarjajo s športom, se redko pojavi strah, depresija ali motnje v prehrani, saj jim občutek, da imajo svoje telo pod nadzorom, daje moč in poveča njihovo zmogljivost.
Če hočete ob vadbi uživati in vztrajati, je zelo pomembno, da izberete pravega osebnega trenerja, ki vas bo vodil skozi vadbo in seveda studio, ki vam bo omogočal prijetno počutje in sproščenost. Kdor zna prisluhniti svojemu telesu, bo hitro ugotovil, ali mu izbrana vadba ustreza. Ob vsem tem si morate zastaviti realne cilje. Odločite se, ali se želite samo redno razgibavati, se načrtno znebiti dveh kilogramov, ali pa si želite spet obleči stare kavbojke. Najbolj pomembno je, da ostanete stvarni, kajti če si zastavite cilje, ki jih ne morete doseči, jih spet hitro opustite.
Preizkusite vadbo v Osebnem Fitnes Studiu Barbara Vegelj, kjer vam bomo postregli z vajami za moč, ob katerih se znojite, krepite mišice in sproščate napetost. Posebnost naših vaj je v tem, da jih izbiramo glede na to, kako se počutite in kakšne so v tistem trenutku vaše potrebe.
Preizkusite nas!

BREZPLAČNI UVODNI SESTANEK

Vljudno vabljeni na brezplačni uvodni sestanek in ogled Osebnega Fitnes Studia - predstavili Vam bomo potek vadbe, postregli z napitkom in Vam svetovali kako najbolje izkoristiti čas za vadbo.
 

VSAKO RASTOČE PODJETJE

Želi poskrbeti za svoje zaposlene ter poslovne partnerje. Le tako bodo le - ti v korist vseh s pozitivno energijo zastopali razna podjetja ter jim dvigovali učinkovitost in močno voljo. Poskrbite za svoje ljudi, ustregli bomo Vašim željam in kar najbolje izkoristili čas za psihofizično vadbo.
 

ZADOVOLJNE STRANKE

Pri nas imajo stranke občutek, da ni nikoli nič težko. Tudi največjih naporov se lotevamo z nasmehom, dobro voljo in pozitivno energijo. Navdušujemo z zdravim, nasmejanim in optimističnim pogledom na življenje in šport.
 

DARILNI BONI

Si želite razveseliti partnerko, spodbuditi prijatelja k vadbi, nagraditi poslovnega partnerja? Za Vas pripravimo darilne bone po Vašem okusu.
Prihaja čas obdaritev, razveselite svoje bližnje z aktivnim darilom!

Sprejmi piškotke? Več....