Živimo v svetu, kjer se stresni faktorji neprestano kopičijo. Poklicno življenje je polno razburjenj, kdor pa je ambiciozen in veliko svojega časa posveča karieri, je še dodatno obremenjen. Življenje v mestu je naporno. Obdaja nas hrup in slab zrak. Neprestano nas preganjajo problemi, ki se jih ne moremo znebiti in jih sproti reševati. Kadar pa se težave in neprijetnosti nakopičijo, smo pod težkim pritiskom, da se ne moremo več osredotočiti na pomembne stvari. Pravimo, da smo v stresu. Stres je odziv organizma na škodljive zunanje vplive. Raziskave pravijo, da je za kar 80% obolenj stres glavni krivec za spremembe in padec imunskega sistema. Ljudje, ki so dalj časa izpostavljeni stresu, imajo bolečine v prsnem košu, težave z želodcem, neprestano doživljajo psihične pritiske in šoke, imajo visok krvni tlak, nemalokrat pa se spopadajo s hudimi oblikami depresije in anksioznosti. Da se izognemo zgoraj naštetim težavam, si vsak dan sproti prizadevajmo za optimalno dobro počutje. To dosežemo tako, da se odločimo za polnovredno in zdravo hrano, ustrezna prehranska dopolnila in primerno telesno aktivnost. Že občasni sprehodi v naravo vas bodo okrepili, sprostili in vam omogočili, da se boste lažje spopadali z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Poleg občasne vadbe v naravi, pa vsekakor priporočamo redno in strokovno vodeno individualno vadbo.

BREZPLAČNI UVODNI SESTANEK

Vljudno vabljeni na brezplačni uvodni sestanek in ogled Osebnega Fitnes Studia - predstavili Vam bomo potek vadbe, postregli z napitkom in Vam svetovali kako najbolje izkoristiti čas za vadbo.
 

VSAKO RASTOČE PODJETJE

Želi poskrbeti za svoje zaposlene ter poslovne partnerje. Le tako bodo le - ti v korist vseh s pozitivno energijo zastopali razna podjetja ter jim dvigovali učinkovitost in močno voljo. Poskrbite za svoje ljudi, ustregli bomo Vašim željam in kar najbolje izkoristili čas za psihofizično vadbo.
 

ZADOVOLJNE STRANKE

Pri nas imajo stranke občutek, da ni nikoli nič težko. Tudi največjih naporov se lotevamo z nasmehom, dobro voljo in pozitivno energijo. Navdušujemo z zdravim, nasmejanim in optimističnim pogledom na življenje in šport.
 

DARILNI BONI

Si želite razveseliti partnerko, spodbuditi prijatelja k vadbi, nagraditi poslovnega partnerja? Za Vas pripravimo darilne bone po Vašem okusu.
Prihaja čas obdaritev, razveselite svoje bližnje z aktivnim darilom!

Sprejmi piškotke? Več....