Magnetna terapija je terapija oz. zdravljenje raznih obolenj (poškodb, bolečin, motenj) z uporabo statičnih in utripajočih magnetnih polj. Utripajoča magnetna polja lahko zaradi svojih lastnosti prodrejo, ne le do vseh tkiv, temveč do prav vsake celice v našem organizmu. Celice pričnejo pod vplivom ustreznih magnetnih polj bolje izkoriščati kisik, kar povzroči, da postanejo celotna tkiva in organi učinkovitejši. Utrujene celice se s tem obnovijo in organi, katerih funkcije so bile omejene, lahko ponovno izvršujejo svoje naloge. Organi so zgrajeni iz milijonov celic, ki vršijo praktično iste naloge. Vsak organ ima veliko rezervo celic, tako da izpada dela celic niti ne občutimo. Šele ob izpadu velike količine celic se na prizadetem organu pojavijo bolezenski znaki in bolezen (oz. poškodba, bolečina, motnja) nam pokaže, da je stanje celic v našem organizmu kritično.

S pravočasno in ustrezno uporabo magnetne terapije lahko obolenje preprečimo, če pa jo uporabimo šele takrat, ko se je motnja že pojavila, pa pospešimo obnavljanje obolelih celic, tkiv in organov in s tem pospešimo zdravljenje.

Pozitivni učinki terapije z magnetnim poljem:

  • Izboljšanje energijskega ravnovesja
  • Pozitiven vpliv na vegetativni živčni sistem
  • Izboljšanje prekrvitve
  • Izboljšanje koriščenja kisika iz rdečih krvnih telesc
  • Pospešena regeneracija obolelega tkiva
  • Obnavljanje kostnega tkiva oz. poveča se kostna masa
  • Sproščanje kalcija-to je predvsem pomembno pri celjenju kosti
  • Ima direkten vpliv na hrustančne celice-to je pomembno pri zdravljenju artroze
  • Direktno stimulativno deluje na živčne celice

Terapija z magnetnim poljem je tako PREVENTIVNA kot tudi KURATIVNA metoda.

BREZPLAČNI UVODNI SESTANEK

Vljudno vabljeni na brezplačni uvodni sestanek in ogled Osebnega Fitnes Studia - predstavili Vam bomo potek vadbe, postregli z napitkom in Vam svetovali kako najbolje izkoristiti čas za vadbo.
 

VSAKO RASTOČE PODJETJE

Želi poskrbeti za svoje zaposlene ter poslovne partnerje. Le tako bodo le - ti v korist vseh s pozitivno energijo zastopali razna podjetja ter jim dvigovali učinkovitost in močno voljo. Poskrbite za svoje ljudi, ustregli bomo Vašim željam in kar najbolje izkoristili čas za psihofizično vadbo.
 

ZADOVOLJNE STRANKE

Pri nas imajo stranke občutek, da ni nikoli nič težko. Tudi največjih naporov se lotevamo z nasmehom, dobro voljo in pozitivno energijo. Navdušujemo z zdravim, nasmejanim in optimističnim pogledom na življenje in šport.
 

DARILNI BONI

Si želite razveseliti partnerko, spodbuditi prijatelja k vadbi, nagraditi poslovnega partnerja? Za Vas pripravimo darilne bone po Vašem okusu.
Prihaja čas obdaritev, razveselite svoje bližnje z aktivnim darilom!

Sprejmi piškotke? Več....